Definitief ontharen

Wilt u een langere tijd van ongewenste haartjes en stoppeltjes af? Nooit meer scheren, harsen of epileren? Woont u in of rondom Benschop? Maak dan kennis met de LightSheer diodelaser, de nieuwste innovaties op het vlak van definitief ontharen.

Veilig en doeltreffend ontharen

Laser ontharen is een van de meest efficiënte methoden voor permanente haarvermindering. Hoe werkt definitieve ontharing met behulp van laserlicht? Het principe is eenvoudig: bij laser ontharen worden de haarzakjes opgewarmd. De temperaturen die hierbij worden gebruikt, zijn zo hoog dat de haarzakjes worden vernietigd. Ontharen met laserlicht heeft vele voordelen:

  • laserontharing is geschikt voor alle huidtypes;
  • geen gebruik van flitslicht (IPL);
  • met laserontharing kan permanente haarvermindering worden behaald;
  • aanzienlijk minder bijwerkingen dan bij elektrisch ontharen.

BelleBeauté maakt gebruik van de meest veilige ontharingsmethoden. De LightSheer diodelaser werdt door ons gekozen op basis van zijn geringe kans op bijwerkingen en hun doeltreffende resultaten. De werking van deze innovatieve apparatuur wordt door diverse studies ondersteund.

Consult

Aan elke laserbehandeling die bij BelleBeauté wordt uitgevoerd, gaat een persoonlijk consult vooraf. Tijdens dat consult stellen wij een persoonlijk behandelplan op. We beoordelen de dikte en dichtheid van de haren, alsmede de huidskleur waarbij wij de meest effectieve methode kunnen aanbieden voor een optimaal resultaat. Afgezien van de keus van de LightSheer diodelaser zijn er nog diverse werkstanden.

Wat is het verschil tussen een laserbehandeling en IPL?

Een veelgestelde vraag is wat het verschil is tussen laserlicht en IPL. Het voornaamste verschil is dat er bij IPL gebruik wordt gemaakt van ander licht, namelijk flitslicht. Flitslicht is diffuus en heeft een breedspectrum. Het kan daardoor minder gericht worden geplaatst dan laserlicht. De behandeling is ook wat oppervlakkiger. Bij een IPL behandeling moet u er rekening mee houden dat dieper gelegen haarwortels intact kunnen blijven. Wilt u toch een goed en optimaal resultaat bereiken met IPL, dan zijn er vaak meerdere behandelingen nodig.

Laser

Doordat laserlicht van de LightSheer diodelaser meer gecentreerd is, kan er tijdens een laserbehandeling gerichter worden gewerkt. Ook dieperliggende haarwortels kunnen hierdoor worden bereikt. Dit maakt laser ontharen tot een duurzame en effectieve behandeling.

Voor en na de behandeling

Overweegt u om een behandeling te ondergaan, dan zijn er enkele dingen om rekening mee te houden. Laat allereerst de eerste 6 weken voor het behandeltraject de haarzakjes ongemoeid. Dat betekent dat u niet mag epileren, harsen of waxen. De meer oppervlakkige ontharingsmethoden mogen wel, zoals scheren, knippen of trimmen. Het haarzakje blijft bij deze methoden intact, zodat het haarzakje tijdens de laserbehandeling vernietigd kan worden.

Ten tweede is het belangrijk om het gebied gedurende 3 of 4 weken voor én na de behandeling niet aan de zon of zonnebank bloot te stellen. Een huid die door de zon of zonnebank verkleurd is neemt te veel energie op, met het risico op pigmentverschuiving. Ook de sauna en het gebruik van zelf bruinende middelen worden afgeraden. Tot 48 uur na de behandeling dient u voorzichtig zijn met de behandelde huid: niet te warm douchen, vermijd deodorant, bodylotion, make-up, scrubs, acné middeltjes en andere geparfumeerde producten.

Welk resultaat kunt u verwachten?

Het aantal laserbehandelingen met de LightSheer diodelaser varieert per persoon, maar u dient rekening te houden met ongeveer 6 tot 8 behandelingen, telkens met tussenpozen van 6 weken. In sommige gevallen zullen er meer of minder behandelingen nodig zijn. Hoewel laserontharing onder de noemer ‘permanente ontharing’ valt, moeten we hier wel een kleine kanttekening bij plaatsen. Hoewel u een grote kans heeft dat er uit eenmaal vernietigde haarzakjes geen haar meer zal terug groeien, is dat nooit volledig uitgesloten. Onder invloed van veranderingen in het lichaam, zoals hormonale schommelingen, zwangerschap of menopauze, kunnen donshaartjes altijd weer in dikke haren veranderen. Aan dit proces kan laserontharing niets veranderen. Ook het gebruik van bepaalde medicatie kan ertoe bijdragen dat er na verloop van tijd inactieve haren actief worden. Met een laserbehandeling kunnen deze haren verwijderd worden.

Welke zones kan ik laten ontharen?

Populaire ontharingszones bij de dames zijn de kin, de bovenlip, schaamstreek, oksels, armen, onder- en bovenbenen. Heren vragen vaak om de rug, schouders, baard, buik, borst. Met onze lasertechnieken kunnen veel zones goed behandeld worden. Een overzicht van alle zones vindt u in het prijsoverzicht.

Is de behandeling voor iedereen geschikt?

Laserontharing met de LightSheer diodelaser is een beproefde ontharingsmethode met duurzame resultaten. Helaas is deze behandeling niet voor iedereen geschikt. In de volgende gevallen zullen wij u een behandeling afraden:

– U bent zwanger en/of geeft borstvoeding.

– Bij blonde, witte, grijze, rode of dunne haren. Helaas biedt dit soort haargroei bij behandeling meestal niet de gewenste resultaten. De haren absorberen weinig energie en de haarwortels blijven intact.

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden?

Wilt u meer informatie of een persoonlijk consult? Aarzel niet en neem contact op via onze website. Een persoonlijk consult verplicht u tot niets. Besluit u om samen met ons het behandeltraject in te gaan, dan kunt u rekenen op de hoogste service. 

Prijzen per behandeling:

Bovenlip of kin of tepelhoven

55

Oksels

70,-

Bikinilijn klein of bovenlip +kin of wangen of onderarmen

108,-

Buik of baard of bikinilijn groot

159,-


Gehele schaamstreek (alleen vrouw) of hele armen

180,-

Onderbenen of rug klein

212

Borst + buik of rug groot

257,50

Gehele benen

360

Combi deals:

Bovenlip + kin + wangen

154,50

Oksels + bikinilijn klein

157,-

Oksels + onderbenen

260,-

Onderbenen + bikinilijn klein

286,50


Gehele benen + bikinilijn klein of Buik + borst + rug

435,-