Huidverbetering

Lift Meso Concept

Met Swiss Color Meso Concept worden op een nagenoeg pijnloze manier onzichtbare microscopische kleine perforaties in de huid gemaakt. Dit stimuleert het natuurlijk herstelmechanisme van de huid om collageen en elastine te produceren die de microperforaties repareren. De huid wordt als het ware ‘uitgedaagd om te gaan werken’. Dankzij deze trigger wordt de huid steviger en krijgt het meer elasticiteit, hij gaat op een natuurlijke manier een huidvernieuwing aanmaken. Fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën verfijnen, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert.

Het verschil is al zichtbaar na één behandeling! De kleine perforaties gaan door de basale cellaag, waar de nieuwe cellen worden aangemaakt, tot in de bovenste laag van de dermis. Hierdoor is er geen kans op het ontstaan van onderhuids littekenweefsel. Hierdoor is het werken met Swiss Color MesoLift erg veilig en is er geen risico op langer termijn of bij meerdere behandeling voor langere perioden.

Swiss Color Meso Concept is op meerdere gebieden in te zetten voor huidverbetering en huidverjonging. U kunt hierbij denken aan de fijne lijntjes op de handen, gelaat en decolleté. Maar ook voor littekens, wallen en zeer specifieke rimpels. Door de samenwerking met de hoogwaardige producten van Swiss Color wordt een dubbele werking ingezet in de huid. De speciale module activeert het huidvernieuwingsproces en de producten werken doelgericht aangepast op huidtype en beoogde resultaat.

U kunt behandelingen boeken in een level 1 of in een level 2. Een behandeling level 1 is ter voorkoming van fijne lijntjes, ouderdomsvlekjes of andere gevolgen van huidveroudering. Deze behandeling is heel mooi om het vochtgehalte te verbeteren van de huid. Ook is deze behandeling zeer geschikt voor de jongere huid die een flinke boost nodig heeft. Level 2 is geschikt voor de huid als u echt iets wilt gaan aanpakken, denk hierbij bijvoorbeeld aan: fijne lijntjes, groffe poriën, littekens enz.

Prijzen:

Losse behandeling level 1                  €89,50
Kuur (4 behandelingen)                      €315,-

Losse behandeling level 2                 €115,50
Kuur (4 behandelingen)                     €409

Biopeeling

Wat is Biopeeling?

De term Bio Peeling is geen merknaam, het betekent (bio) natuurlijk en (peeling) exfoliatie. De Biopeeling van 2B Biobeauty is de nieuwste generatie kruidenbehandeling dat gebruikt wordt als manuele microdermabrasie (geen apparaat nodig) voor huidverbetering. Deze biopeeling methode is gericht op het verwijderen van de dode cellen bij de vorming van de hoornlaag. In tegenstelling tot andere peelings die alleen aan de oppervlakte werken, activeert de 2B Biopeeling het afschilferingsproces van binnenuit. De krachtige en 100% natuurlijke ingredienten en micronaaldjes van de Biopeeling dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden! Wat deze Biopeeling zo uniek maakt is dat die voor de meest gevoelige huid en zelfs de donkerehuid gebruikt kan worden.

Welk resultaat kan men verwachten?

De huid wordt diep gezuiverd, het cellulaire metabolisme opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnen uit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes. Verwijde poriën zijn  gladder en pigmentatievlekken verminderd. Een schitterend resultaat waarbij uw klant er onmiddellijk goed uitziet. Het elimineert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een jonge en stralende look: het resultaat is bij de eerste behandeling al duidelijk zichtbaar.

Effectief bij:

 • Anti rimpel behandeling   
 • Vale (rokers) huiden
 • Pigmentvlekken
 • Onzuiverheden
 • Grove poriën
 • Fijne lijntjes  
 • Vette huid
 • Littekentjes             
 • Acne
 • Ook geschikt bij:
 • Donkere huid
 • Zwangere vrouwen

Prijzen

Losse behandeling               

Kuur 3 behandelingen incl 4 thuis producten

  €75,-
€528,50  €344,50

Coagulatie

Bij coagulatie worden kleine, goedaardige oneffenheden op de huid weggehaald. Er word gebruik gemaakt van een klein naaldje om het plekje te laten ‘verdampen’ waarna het kleine brandwondje snel geneest.

Voor welke huidaandoeningen?

Huidaandoeningen waarbij coagulatie succesvol wordt toegepast zijn:

- couperose
- spider naevus, ook wel spinnenkop of spinvormig adertje genoemd
- fibromen, ook wel steelwratjes genoemd

Couperose en spider naevus

Behandeling

Tijdens de behandeling gaat Natasja met een klein naaldje oppervlakkig de huid in. Het naaldje wordt warm en daardoor lossen de eiwitten in het bloedvaatje op. Het bloed stolt en het vaatje verdwijnt. De huid wordt voor de behandeling gedesinfecteerd.

Resultaat en bijwerkingen

Als gevolg van de warmteontwikkeling zal de huid op de dag van de behandeling wat warm aanvoelen en rood zien. Binnen enkele dagen na de behandeling kunnen kleine korstjes zichtbaar worden, het lichaam voert deze korstjes zelf weer af. Het is belangrijk dat u niet aan de korstjes krabt en dat de korstjes minstens vijf dagen droog blijven voor een mooie wondgenezing. Soms kunnen meerdere behandelingen nodig zijn.

Nazorg

Bij alle behandelingen van couperose en spider naevus geldt dat onderhoud nodig is. Er kan niet worden voorkomen dat er in de toekomst nieuwe vaatjes zichtbaar worden. U kunt zelf de kans hierop wel verkleinen. Vermijd overmatige blootstelling aan zon en temperatuurschommelingen (vrieskou, saunabezoek) en wees matig met alcoholgebruik en roken.

Fibromen (steelwratjes) en kleine verhevenheden

Behandeling

Het steelwratje word met een klein, heet naaldje of bolletje aangeraakt waardoor deze wegbrandt. De huid wordt voor de behandeling gedesinfecteerd.

Resultaat en bijwerkingen

Een korte periode na de behandeling zal er een klein korstje op het behandelde plekje zitten, dit geneest vanzelf waarna een egale huid zichtbaar wordt. Het is belangrijk dat u niet aan het korstje krabt voor een mooie wondgenezing.

Nazorg

De behandelde huid is na de behandeling kwetsbaar. Dit betekent dat u de eerste 48 uur na de behandeling extra voorzichtig moet zijn. Vermijd de zonnebank en sauna, neem geen hete douche of warm bad en gebruik een zonnebrandcrème met hoge spf-factor. Soms verschijnt er in de loop van de tijd een donkere verkleuring op de behandelde plek, dit wordt veroorzaakt door dieper in de huid gelegen pigment dat onder invloed van zonlicht geactiveerd wordt

Prijzen;
€35,- per kwartier

Glycolzuur peeling 

Bij een glycolzuur peeling worden producten gebruikt die ervoor zorgen dat de binding tussen de (dode) hoorncellen aan het huidoppervlak worden verbroken zodat de bovenste huidlaag verweekt. Hierdoor schilferen dode huidcellen af en worden de frisse en jonge huidcellen daaronder zichtbaar. Daarnaast stimuleert een glycolzuur peeling de aanmaak van collageen en elastine waardoor bindweefselverjonging optreedt. Deze behandeling wordt ingezet om een ruwe huid glad te maken of de structuur van een door de zon beschadigde huid te corrigeren. Een glycolzuur peeling vermindert het aantal en de ernst van rimpels en kleurverschillen. Tevens worden peelings ingezet bij acne behandeling, grove poriën en littekens. Het geeft een sterk verfrissend effect.

Losse behandeling               

  €58,50

ByeBye Celluite

Cellulite zijn die vervelende bobbeltjes en putjes in dijen en billen, ofwel de sinaasappelhuid! Waar we allemaal het liefst zo snel mogelijk vanaf komen. Met cupping is het mogelijk om de huid strakker en gladder te krijgen.

Om cellulite tegen te gaan bieden wij een speciale " ByeBye cellulite " behandeling aan. 8 behandeling om de 7-10 dagen met een thuis pakket om het proces thuis bij te houden. Als je consequent deze behandeling zelf bijhoud, dan heb je na 8 behandelingen een verbluffend resultaat. En om dit resultaat zo mooi te houden raden we je aan om de thuis behandelingen gewoon te blijven doen als de kuur is afgerond.

Losse behandeling €45

 

Kuur €435 (8 behandelingen incl thuispakket)