Permanente make-up

Permanente make-up bij BelleBeauté

Bij BelleBeauté kunt u terecht voor permanente make-up in Benschop. Deze make-up is een prettige oplossing wanneer u een make-upallergie heeft of als u geen zin heeft om uzelf iedere ochtend op te maken. Ook als u een brildrager of sporter bent, of een representatieve functie uitoefent is deze pigmentmake-up een handige oplossing. Na deze behandeling heeft u maarliefst 2 tot 5 jaar plezier van uw pmu.

Veilige behandeling met duurzaam resultaat

Mijn permanente make-up (PMU) is geschikt voor ogen, lippen en wenkbrauwen. Daarbij is de make-up veilig, van hoge kwaliteit en zeer duurzaam.  De pigmentering gebeurt door middel van een pigmenteermachine. Het plaatsen duurt hierbij dan wel iets langer maar het resultaat is ook langer zichtbaar.

Permante make-up is onder meer een effectieve oplossing bij weinig of dunne wenkbrauwen. Ik teken de wenkbrauwen in of gebruik de hairstroke-techniek. Hierbij pigmenteer ik flinterdunne haartjes tussen uw eigen haren, waardoor uw wenkbrauwen op een natuurlijke manier voller lijken. Voor de ogen gebruik ik permanente eyeliner, waarmee ik een dun lijntje net boven, onder of tussen de wimperhaartjes zetten. Tevens is het mogelijk om een gekleurd lijntje boven de ‘gewone’ eyeliner te zetten. Het intekenen van lipcontouren met een permanente lipliner maakt uw lippen voller en symmetrisch. Voor een nog natuurlijker resultaat kan ik uw lippen eveneens helemaal inkleuren. Zo verbetert de natuurlijke lipkleur en/of is lippenstift niet meer nodig.

Hoogwaardig materiaal

De kleurpigmenten bij permanente make-up worden oppervlakkiger in de huid gezet dan bij tatoeages. U bent verzekerd van een veilige behandeling met een resultaat dat past bij uw gezicht en karakter. Dat geeft een vertrouwd gevoel, ook op de lange termijn. De pigmenten en de machine die ik gebruik, zijn afkomstig van het vooraanstaande merk Swiss Color. Dit merk staat bekend om haar veilige pigmenten die volledig vrij zijn van ijzeroxide, zodat de kleuren niet teruglopen naar oranje of blauw. Daarnaast zijn deze pigmenten erg kleurvast. Op deze manier beleeft u nog lang plezier aan uw gepigmenteerde make-up. Lees meer over de risico's en nazorg van PMUHier bekijkt u enkele resultaten

 

Prijzen PMU:

Eyeliner boven of onder €221,50
Eyeliner boven en onder €334,50
Eyeliner boven of onder extra breed €248,50
Eyeliner boven en onder extra breed €362,50
Powderbrows €391,50
Hairstroke €391,50
Lipliner €325,50
Full lips €421,50

Prijzen bijwerken:

Wenkbrauwen na 1 jaar €183,-
Wenkbrauwen na 2 jaar €204,50
Eyeliner boven of onder na 1 jaar €108,-
Eyeliner boven of onder na 2 jaar €138,-
Eyeliner boven en onder na 1 jaar €135,-
Eyeliner boven en onder na 2 jaar €162,-

In verhouding is permanente make-up helemaal niet duur. Het resultaat is overigens 2 tot 5 jaar zichtbaar, dit houdt dus in dat u al deze jaren geen of bijna geen make-up hoeft te dragen. Iedere behandeling is voorzien van een nabehandeling. U komt dus minimaal 2 keer langs bij mij in de salon. Bovendien heb ik er bewust voor gekozen om een opleiding (van een half jaar) te volgen in plaats van een cursus (2 tot 3 dagen). Hierdoor liggen mijn prijzen iets hoger, maar bent u wel verzekerd van een hoogwaardig eindresultaat.

Wilt u een afspraak maken voor permanente make-up in mijn schoonheidssalon in Benschop, nabij IJsselstein en Lopik? Bel naar 06-23318114 of plan uw afspraak online. Meer informatie kunt u telefonisch of via de mail opvragen. Ik help u graag verder