Piercen en oorbellen schieten

Piercen en oorbellen schieten

BelleBeauté is de eerste salon in Benschop waar je terecht kunt voor het schieten van oorbellen maar ook het piercen van de oren of navel. Wij zijn eerst begonnen met het verkopen van kwaliteit oorbellen, toen bleek er erg veel vraag naar een plek waar je oorbellen kan laten schieten met goede kwaliteit, zorg en aandacht. Dit was dan ook de reden dat Natasja is begonnen met het aanbieden van oorbellen schieten. Al snel bleek er ook veel vraag naar het piercen van de oren en navel dus ook hier is Natasja een opleiding in gaan doen. 

Oorbellen schieten

Oorbellen zijn absoluut onze favoriete sieraden. Het is dé ideale toevoeging aan een outfit en het maakt je dagelijkse look helemaal af. Of je nu je eerste oorgaatje laat schieten, er al een paar hebt of opnieuw toe bent aan oorgaatjes: wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring en nemen rustig de tijd voor iedereen, jong of oud. Bij BelleBeauté vind je een breed assortiment aan stijlvolle en prachtige oorbellen. Laat je inspireren door het overweldigende aanbod en kies de oorbellen die bij je passen. Dappere kindjes die bij ons oorbellen laten schieten krijgen een mooie oorkonde als aandenken mee.

Oren piercen

Het plaatsen van een piercing in het oor is momenteel ongekend populair. De meest bekende oorpiercing is de standaard oorbel in de oorlellen (Lobe), maar door telkens verbeterende technieken is er tegenwoordig veel meer mogelijk. Oorpiecings zijn er in allerlei verschillende soorten en maten en kunnen worden gezien als een mooi versiersel van het lichaam. Dit, omdat het precies naar je eigen smaak valt in te vullen. Zo is een oorpiercing of oorbel geschikt voor zowel mannen en vrouwen. In onze salon piercen wij altijd met titanium, dit is allergenen en nikkel vrij. Deze piercings zijn zilverkleurig en zullen pas na 6 tot 9 maanden vervangen mogen worden voor een andere piercing. Wel mogen na 2 weken de balletjes vervangen worden.

Helix

Een helix piercing is een piercing in het bovenste randje van de oorschelp, door het kraakbeen, genaamd helix. Vaak wordt de helix piercing horizontaal door het oor gepiercet zodat er zowel een staafje als een ringetje kan worden geplaatst. Wij Piercen altijd een staafje omdat zo de genezing het beste zal zijn 

FORWARD HELIX

De forward helix wordt tegenover de gewone helix piercing geplaatst. Op deze manier bevindt de forward helix zich vlakbij het gezicht, boven de tragus.

TRAGUS PIERCING

Onder de verschillende oorpiercings is de tragus piercing momenteel de populairste. De tragus bevindt zich dicht bij de ingang van je gehoorbeen en is het kleine stukje kraakbeen aan de binnenkant van je oor. Hierdoor is het belangrijk om een tragus piercing alleen door een echte specialist (met ervaring!) te laten plaatsen. 

Flat

Flat piercings zijn een populaire keuze voor het kraakbeen van het oor. De flat piercing wordt geplaatst op het vlakke gedeelte van het kraakbeen, in plaats van op de uitstekende delen. Het is een discrete maar onderscheidende optie, omdat het wordt geplaatst in een ongebruikelijk gebied voor piercings

flat-oorbel

Navelpiercing

De navelpiercing heeft zijn echte entree gemaakt in de jaren ’90. Vroeger was een navelpiercing al een populaire versiering van het lichaam, en nog steeds! Veel bekende zangeressen, danseressen, modellen en actrices hebben een navelpiercing. Zo'n gave navelpiercing onder een kort shirtje. Tijdens de zomerperiode met een naveltruitje of op het strand maakt een navel piercing jouw look helemaal af!

Nazorg

Tijdens het piercen ontstaat er een diepe wond die tijd nodig heeft om te genezen. Hoe snel de wond heelt hangt af van de plaats, metaalsoort en de kwaliteit van de nazorg. 

Was de piercing het liefste 2 keer per dag met een beetje water uit de hand douche. Draai NIET aan de piercing want dit trekt het wondje weer open. 

Let tijdens het genezen op het volgende:

  • raak de piercing zo min mogelijk aan
  • Smeer geen zalf of ontsmettingsmiddel op de wond. Dus ook geen sterilon of alcohol
  • Zorg dat er geen haarspray of andere producten in de buurt van de piercing komt
  • Draag geen pleister over de piercing
  • Draag geen strakke of bevuilde kleding over de piercing
  • Vermijd bubbelbaden, zwembaden, sauna’s, stoombaden, zonnebank en de zon voor de eerste 4 tot 6 weken
  • Verwijder de piercing niet zelf

Prijzen

  • Oorbellen schieten vanaf €20
  • Oren piercen €50
  • Navel piercen €60